Sommerhusmarkedet - Nyheder for udlejere | Privat sommerhusudlejning | Sommerhusudlejning

Log ind

Brugernavn Kodeord  
  Glemt kodeord?  
danish :: german :: english
Huskeliste: 0 Sommerhuse

Søg sommerhus

Ankomst
Klik her for at vælge datoen
Afgang
Klik her for at vælge datoen
 


Beliggenhed og faciliteter

Kæledyr tilladt      Handicapvenligt

 
 

Hjælp og information

 
 

Udlejer service 


Nyhedsbrev

 


 

Nyheder 

14. Dec 2012: Lettere at udleje sommerhuset

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af overnatninger i udlejede feriehuse steg med 2 % i september sammenlignet med samme måned sidste år. Det er primært danske lejere, der er flere af, mens nordmænd, svenskere og tyskere følger tæt efter.
Home.dk 

Toppen af sidenToppen af siden

13. Dec 2012: 49 indbrud i sommerhuse opklaret

Løgstør: I efteråret var der en bølge af indbrud i sommerhuse ved Ertebølle og Trend, men med anholdelse og varetægtsfængsling af tre mænd i alderen 18 til 20 år forsvandt de ubudne gæster fra området i begyndelsen af november.
Nordjyske.dk

Toppen af sidenToppen af siden

08. Okt 2012: God sensommer for sommerhusudlejere

Sensommeren blev god for landets sommerhusejere, som ville leje deres boliger ud til turister. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der i august 2011 blev foretaget 2,3 millioner overnatninger i udlejede danske feriehuse, hvilket er en stigning på 10 procent i forhold til samme måned året før.
Kilde: TV2 

Toppen af sidenToppen af siden

28. Aug 2012: Sommerhusejere ved Lønstrup vil selv betale for sandfodring for at forhindre, at deres sommerhuse falder i vandet

556 sommerhusejere nord for Lønstrup er som de første klar til selv at betale for sandfodring. Dermed håber de at kunne undgå, at deres sommerhuse ryger i havet.
Kilde: TV2NORD 

Toppen af sidenToppen af siden

07. Aug 2012: Stadig flere danskere ønsker at leje deres sommerhus ud

Netop offentliggjorte tal fra Danmarks Statistik for feriehusudlejningen for juni 2012 viser, at stadig flere danskere ønsker at leje deres sommerhus ud. I første halvår af 2012 udbød de danske sommerhusejere deres fritidshus til udlejning i 552.225 uger. Det svarer til en stigning på 9% sammenlignet med 2007 (før krisen)
Kilde: Nordea 

Toppen af sidenToppen af siden

28. Jul 2012: Danskerne redder sommerhus sæsonen

For første gang i mange årtier er der lige så mange danskere som tyskere, der lejer feriehuse i Danmark i højsæsonen. Det vil sige i juli og første halvdel af august.
TV2-Nyhederne. 

Toppen af sidenToppen af siden

08. Jun 2012: Analyse: Historisk godt at være sommerhus-udlejer

Er man bekymret over økonomien i at eje et sommerhus, er der godt nyt. Et presset marked og rekordlav rente gør det til en historisk god forretning at eje sommerhus, hvis man er villig til at leje det ud en del af året.

En ny analyse fra Nordea viser, at man ved at leje sit sommerhus ud 20 uger om året kan få dækket godt 80 pct. af omkostningerne, ved at eje huset. Og så har man det for sig selv de resterende 32 uger for kun 20 pct. af omkostningerne.
Kilde: Børsen 

Toppen af sidenToppen af siden

25. Maj 2012: Færre indbrud i sommerhuse

Ny opgørelse fra Rigspolitiet viser, at antallet af indbrud i sommerhuse er faldet markant i 2012. Sommerhusejernes egen indsats gennem borgernetvækog nabohjælp er én af forklaringerne.
Kilde: Berlingske

Toppen af sidenToppen af siden

27. Mar 2012: Ny aftale betyder mobilt bredbånd i sommerhusområderne

Der bliver snart bedre internetdækning i mange af landets sommerhusområder, hvor bredbåndsdækningen i dag halter. 99,8 % af alle husstande, virksomheder og sommerhuse skal være dækket af det mobile bredbånd senest ved udgangen af 2015.Aftalen dækker næsten hele Fyn, størstedelen af Lolland, kystområder i Nordvest- og Sydsjælland, områder langs den jyske vestkyst, store dele af Nordjylland, Djursland og Bornholm
Kilde: FBnet 

Toppen af sidenToppen af siden

13. Jan 2012: Sommerhus-ejere får en god lejesæson - 100.000 ferieuger i 2012 booket allerede

Danmarks Statistiks nyeste tal for feriehusudlejning fra november viser, at der allerede på det tidspunkt var forudbestilt 97.800 uger i danske sommerhuse i løbet af 2012. Det er en fremgang på 4 procent sammenlignet med samme tidspunkt året før. Danskerne vil også i sommerhus Tyske turister tegner sig for omkring 70 procent af bookingerne, og tallet er i fremgang. Men også flere danskere og svenskere har bestilt sommerhusferie i år i forhold til 2011. 
Kilde: Politiken

Toppen af sidenToppen af siden

03. Jan 2012: Sommerhusejere krydser fingre før ny stormvejr

Sommerhusejere langs den nordjyske vestkyst krydser i i disse dag fingre, da en ny storm truer med at ramme området i løbet af i dag. Med stormen fra sidste måned frisk i erindringen, sættes alle sejl til for at forhindre de værste skader, blandt andet i sommerhusområdet ved Nørlev, som tidligere har været hårdt ramt.
Kilde: TV2

Toppen af sidenToppen af siden

Forside :: Oversigt på regioner :: Avanceret søgning :: Oversigt alle sommerhuse :: Opret udlejer :: Nyheder :: FAQ :: Links :: Fordele ved privat udlejning af sommerhus :: Privat sommerhusudlejning :: Markedsføringpakke - Annonce - Sommerhus ejer :: Markedsføringpakke - Annonce og hjemmeside - Sommerhus ejer :: Effektiv markedsføring for udlejere af sommerhuse i Danmark :: Udlejer privat ejer :: Udlejer - bureau :: Markedsføring af sommerhusudlejning i Danmark :: Markedsføringpakke - Annonce - Bureau :: De danske sommerhusområder ::

Bookmark and Share
Privat sommerhusudlejning i Danmark
Private Ferienhäuser in Dänemark
Private holiday homes in Denmark
© Copyright 2012-2015 · All rights reserved