Fordele ved privat udlejning af sommerhus

Log ind

Brugernavn Kodeord  
  Glemt kodeord?  
danish    german    english
Huskeliste: 0 Sommerhuse
Søg sommerhus
Ankomst
Klik her for at vælge datoen
Afgang
Klik her for at vælge datoen
 

                                           
Beliggenhed og faciliteter
Kæledyr tilladt      Handicapvenligt
 
 
Hjælp og information
 
 
Udlejer service

 

 
Privat sommerhusudlejning

Nyhedsbrev
 


 

Fordele ved privat udlejning af sommerhus 

Sommerhusudlejning Danmark

En stor og stigende del af de private sommerhusejere i Danmark vælger selv at udleje deres sommerhus fremfor sommerhusudlejning gennem et bureau. Nogle af de væsentligste årsager til at flere og vælger selv at stå for sommerhusudlejningen er ud fra vores dialog med private sommerhusudlejere følgende.

Det handler i høj grad om fleksibilitet, muligheden for også selv at kunne benytte sommerhuset, selv at kunne beslutte, hvem der lejer sommerhuset og hvornår, økonomisk besparelse ved privat sommerhusudlejning, at det via internettet er belevet væsntlig nemmere at komme i kontakt med potentielle sommerhuslejere.

Ved at udleje sit sommerhus privat bestemmer man som ejer til enhver tid selv, hvilke uger, man selv vil bruge sommerhuset og hvilke uger, man ønsker at udleje. Ved sommerhusudlejning gennem et bureau skal man på forhånd give afkald på selv at benytte sommerhuset en stor del af sæsonen eller året, mens man som privat sommerhusudlejer 100% selv kan afgøre, hvilke uger man selv vil bruge sommerhuset.

Det giver en større fleksibilitet for den private sommerhusudlejer, som gør det muligt - også nogle gange med kort varsel - at tage i sit sommerhus, når det passer ind i programmet.

Herudover er der også nogle penge at spare ved privat sommerhusudlejning sammenlignet med sommerhusudlejning gennem bureau, da der ikke er noget fordyrrende mellemled, der skal tjene penge på sommerhusudlejningen.

Generelle vilkår for annoncering    Ansvarsfraskrivelse    Beskyttelse af persondata    Om SommerhusFerie Danmark    Annoncering    Links   
© Copyright 2013-2016 All rights reserved   Privat sommerhusudlejning i Danmark   Private Ferienhäuser in Dänemark   Private holiday homes in Denmark
Bookmark and Share