Formidling af sommerhusudlejning mellem private | SommerhusFerie Danmark

Log ind

Brugernavn Kodeord  
  Glemt kodeord?  
danish    german    english
Huskeliste: 0 Sommerhuse
Søg sommerhus
Ankomst
Klik her for at vælge datoen
Afgang
Klik her for at vælge datoen
 

                                           
Beliggenhed og faciliteter
Kæledyr tilladt      Handicapvenligt
 
 
Hjælp og information
 
 
Udlejer service

 

 
Privat sommerhusudlejning

Nyhedsbrev
 


 

Formidling af sommerhusudlejning mellem private 

Privat sommerhusudlejning er en udlejningsform, der har eksisteret i Danmark i mange år. Det særlige ved privat sommerhusudlejning contra sommerhusudlejning gennem bureau er, at du som lejer selv indgår alle alle aftaler omkring sommerhusudlejningen direkte med ejeren af sommerhuset.

Når du lejer sommerhus privat, står sommerhusets ejer selv for sommerhusudlejningen, og lejeaftalen indgås direkte med ejeren. I den situation vil både lejer og ejer ofte kunne opnå en besparelse sammenlignet med sommerhusudlejning via bureau. 

Mange lejere af sommerhuse vælger hvert år privat sommerhusudlejning for få mulighed for at leje sommerhus billigere. En stor del foretrækker også den direkte og mere personlige og kontakt, man får med ejeren ved at leje sommerhus privat.

For sommerhusejerne er nogle af de væsentligste begrundelser for at vælge privat sommerhusudlejning, dels besparelsen i forhold til hvad det koster at udleje gennem bureau, dels at de selv ønsker at kunne styre, hvem der lejer deres sommerhus og hvornår.

Fordele ved privat udlejning af dit sommerhus

Opret sommerhus til privat udlejning

Privat sommerhusudlejning søgning

Generelle vilkår for annoncering    Ansvarsfraskrivelse    Beskyttelse af persondata    Om SommerhusFerie Danmark    Annoncering    Links   
© Copyright 2013-2016 All rights reserved   Privat sommerhusudlejning i Danmark   Private Ferienhäuser in Dänemark   Private holiday homes in Denmark
Bookmark and Share