Annonce information | SommerhusFerie Danmark

Log ind

Brugernavn Kodeord  
  Glemt kodeord?  
danish    german    english
Huskeliste: 0 Sommerhuse
Søg sommerhus
Ankomst
Klik her for at vælge datoen
Afgang
Klik her for at vælge datoen
 

                                           
Beliggenhed og faciliteter
Kæledyr tilladt      Handicapvenligt
 
 
Hjælp og information
 
 
Udlejer service

 

 
Privat sommerhusudlejning

Nyhedsbrev
 


 

Ansvarsfraskrivelse 

Information om annoncerne
Annoncerne på SommerhusFerie Danmark er indrykket af private ejere af ferieboliger eller af udlejningsbureauer med henblik på udlejning. SommerhusFerie Danmark er ikke et udlejningsbureau, men derimod formidler af ferieboligudlejning. Vi har intet med selve udlejningen at gøre, men fungerer alene som formidler af kontakten mellem udlejere og potentielle lejere.

Selve udlejningen og alle aftaler vedrørende udlejningen foregår og indgås direkte mellem udlejer og lejer. Som lejer træffer du aftale om leje af en feriebolig, annonceret her på sitet, ved at henvende dig den udlejer, der har indrykket annoncen.

Alle oplysninger om de annoncerede ferieboliger, herunder ledige perioder og priser er angivet af den enkelte annoncør, og vi påtager os intet ansvar for rigtigheden af disse oplysninger. SommerhusFerie Danmark har ikke besigtiget de annoncerede ferieboliger, og vi kontrollerer ikke de opgivne oplysninger. Den enkelte annoncør / udlejer er ansvarlig for, at de opgivne oplysninger er korrekte.

Som lejer bør du altid sørge for at få bekræftet prisen for leje af ferieboligen, og derudover alle andre oplysninger, som er af væsentlig betydning for din leje af ferieboligen. Når du skal leje en feriebolig, aftaler du alt vedrørende det pågældende feriebolig lejemål direkte med den, der har indrykket annoncen på vores site. Du bør altid sikre dig og få en lejekontrakt, hvor alle vigtige detaljer og aftaler om lejemålet er beskrevet.

Udlejningen er en aftale direkte mellem dig og annoncøren. Det er annoncørens ansvar, at lejekontrakten er korrekt udfyldt.

Bortset fra en prøveperiode betaler annoncørerne for at få deres annoncer vist på SommerhusFerie Danmark. Som led i oprettelsen som annoncør registrerer vi annoncørens privatadresse, og opkrævningen sendes til udlejernes fysiske adresser med almindelig brevpost for at sikre korrekt oprettelse af navn og adresse.

Der tages forbehold for fejl i de angivne oplysninger, inklusiv fejl i oplysninger om ledige perioder og priser.

Skulle du mod forventning støde på en annonce, der indeholder ukorrekte oplysninger eller på anden måde er upassende, hører vi meget gerne fra dig, da vi på ingen måde er interesseret i at have misvisende annoncer på siden. 

Generelle vilkår for annoncering    Ansvarsfraskrivelse    Beskyttelse af persondata    Om SommerhusFerie Danmark    Annoncering    Links   
© Copyright 2013-2016 All rights reserved   Privat sommerhusudlejning i Danmark   Private Ferienhäuser in Dänemark   Private holiday homes in Denmark
Bookmark and Share