Personoplysninger - SommerhusFerie Danmark

Log ind

Brugernavn Kodeord  
  Glemt kodeord?  
danish    german    english
Huskeliste: 0 Sommerhuse
Søg sommerhus
Ankomst
Klik her for at vælge datoen
Afgang
Klik her for at vælge datoen
 

                                           
Beliggenhed og faciliteter
Kæledyr tilladt      Handicapvenligt
 
 
Hjælp og information
 
 
Udlejer service

 

 
Privat sommerhusudlejning

Nyhedsbrev
 


 

Beskyttelse af persondata 

Personoplysninger
Personoplysninger registreret på sitet SommerhusFerie Danmark håndteres og opbevares på fuldt betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere. Vi registrerer kun personhenførbare oplysninger med et bestemt formål - at skabe kontakt mellem udlejere og lejere af ferieboliger.

Når du henvender dig til en udlejer via sitet SommerhusFerie Danmark, opgiver du dit navn, din email adresse og dit telefonnummer, eventuelt antal personer og ønsket lejeperiode samt en besked til udlejeren. Disse oplysninger overføres digitalt i ukrypteret form, registreres hos os og sendes i en e-mail til udlejeren.

Oplysningerne registreres hos SommerhusFerie Danmark som en backup funktion i forhold til udlejerne, og informationerne opbevares i vores system i op til 5 år efter registreringen, eller indtil du henvender dig for at få dem slettet. Oplysningerne er udelukkende tilgængelige for betroede medarbejdere og den udlejer henvendelsen er sendt til.

Når du registrerer dig som udlejer bliver du bedt om at oplyse dit navn, din email adresse, din fysiske adresse og en række oplysninger om den feriebolig du ønsker at udleje. Du har selv ansvaret for at vedligeholde disse oplysninger. Oplysningerne overføres digitalt i ukrypteret form, registreres hos os og opbevares i op til 5 år efter du måtte have deaktiveret din annonce.

Dit navn vil altid fremgå af din annonce. Du vælger selv om dit telefonnummer skal være synligt i annoncen. De oplysninger du opgiver om din feriebolig vil være synlige i din annonce, bortset fra ferieboligens specifikke adresse, som ikke fremgår af annoncen. Din private bopælsadresse fremgår ligeledes ikke af din annonce.

Vi registrerer din IP adresse og hvilke handlinger du som besøgende foretager på sitet SommerhusFerie Danmark. Vi gemmer ingen personfølsomme oplysninger.

Annoncering
Vi bruger i begrænset omfang tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted. De pågældende virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, e-mail-adresse eller telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder, med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der kan have din interesse.

Er du interesseret i at vide mere om denne praksis og hvilke valg du kan træffe i forhold til ikke at lade annoncerende virksomheder bruge disse oplysninger, kan du klikke her. I relation til udlejere, der har en annonce på vores site, benytter vi i begrænset omfang data om den annoncerede feriebolig til at målrette annoncering fra vores annoncører.

Statistik
For at øge brugervenligheden og som led i den løbende optimering af sitet SommerhusFerie Danmark, indsamler vi generel statistik om antal besøgende og hvordan brugerne finder frem til og benytter siden og de forskellige funktionaliteter.

Videregivelse til tredjepart
Person- og logoplysninger videregives ikke til tredjemand. Oplysninger kan dog i ekstraordinære tilfælde blive videregivet til myndighederne i forbindelse med efterforskning af mulige strafbare forhold, hvis myndighederne ud fra gældende lovgivning har ret til at få de pågældende oplysninger udleveret.

Persondataloven
Som registreret bruger hos SommerhusFerie Danmark os, har du ifølge persondataloven til enhver tid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig og eventuelt gøre indsigelse mod disse. Dette kan du gøre ved at rette henvendelse til os via e-mail.

Generelle vilkår for annoncering    Ansvarsfraskrivelse    Beskyttelse af persondata    Om SommerhusFerie Danmark    Annoncering    Links   
© Copyright 2013-2016 All rights reserved   Privat sommerhusudlejning i Danmark   Private Ferienhäuser in Dänemark   Private holiday homes in Denmark
Bookmark and Share